Aankondiging volgende bijeenkomst op dinsdag 26 januari 19.00 – 20.30 uur over Vouwen in de wiskundeles

Beste netwerkers,
De vorige online bijeenkomst was met 25 deelnemers een groot succes! Bert Bredeweg, lector Didactiek van de Bètavakken van de HvA, heeft een prachtige presentatie gehouden over het Smart Education Lab. Daarna volgden Laura Kubbe, Sonia Palha en ik met ons onderzoek naar Computational Thinking bij het vak Dynamische Systemen van de master Leraar Wiskunde van de HvA. We hebben goede feedback op onze opdrachten gekregen en de deelnemers waren enthousiast. Ik was na een minuut helemaal geïnspireerd door al de gezichten van de deelnemers op de tegeltjes!

Een uur en een kwartier bleek wat kort, dus de volgende bijeenkomst zal anderhalf uur duren. Ook is er geen maximumgrens meer voor het aantal deelnemers. Teveel deelnemers schroomden om zich aan te melden.

Met veel genoegen kondig ik aan dat de volgende online bijeenkomst op dinsdag 26 januari van 19.00 – 20.30 uur zal plaatsvinden. Jacoliene van Wijk zal een workshop over Vouwen in de Wiskundeles geven, zie voor literatuur de laatste Euclides 96(3) vanaf bladzijde 10. In de workshop gaat Jacoliene meer op de praktijk in.

Voor nu wens ik iedereen een fijne kerstvakantie en een gezond 2021 toe!

Hartelijke groet,
Sharon
PS Er staan wat mededelingen op onze website, www.vaknetwerkwiskunde.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *